E-commerce events

E-commerce events 2020

Voor iedere business is het belangrijk om branche-gerelateerde events bij te wonen. Er wordt kennis gedeeld, worden bruggen geslagen en interessante ontwikkelingen besproken. Dit zijn de e-commerce events van 2020 die je moet bijwonen.

Webwinkel Vakdagen 2020

29 – 30 januari, Utrecht

De Webwinkel Vakdagen is de grootste van de e-commerce events in de Benelux. Jaarlijks komen ruim over 10.000 bezoekers en zijn er meer dan 250+ stands. Ook worden meer dan 200 lezingen en keynotes gegeven. En het is gratis!

B2B Expo & Conference for e-commerce service providers

13 februari, Berlijn

Er zijn 150 stands, 40 sprekers en meer dan 5000 bezoekers om mee te netwerken. B2B Expo is een gerenommeerd event dat altijd goed bezocht wordt.

Emerce Update: MarketPlaces

10 maart – Amsterdam

Emerce Update – MARKETPLACES geeft je een overview van de wereld van marketplaces. Wat zijn de trends en ontwikkelingen tot nu toe? Wat is de dynamiek van online marketplaces? Wat maakt ze succesvol? Hoe kun je ze gebruiken in je eigen voordeel? En hoe ziet de toekomst van marketplaces eruit?

EMERCE CONVERSION: Culture of Experimentation

16 april, Pakhuis De Zwijger, Amsterdam

Emerce Conversion levert in één dag een overzicht van alles rondom optimalisatie van conversie via het digitale kanaal. Met nieuwe inzichten om de conversie te verbeteren. Experts op de deelgebieden van conversie en ervaren marketing professionals delen op Conversion hun lessons learnt en best practices.

E-PACK Europe

28 – 30 april, Lenoardo Royal Hotel, Amsterdam

In 2019 werd E-PACK Europe voor het eerst georganiseerd en met succes. Dit jaar komt het terug in Amsterdam. Hier vind je alle ontwikkelingen op het gebied van e-commerce packaging. Zeker een aanrader.

Latest in B2B Digital!

14 mei, INN STYLE, Maarssen

B2B Digital is de plek waar leiders, innovators en managers de laatste insights, trends, succes cases en paneldiscussies bijwonen op gebied van B2B e-commerce, sales en marketing, waar ze successen delen en hun netwerk uitbreiden.

Innovation in e-commerce

27 mei, Beurs Van Berlage, Amsterdam

E-commerce Live! is dé jaarlijkse dag in digital commerce. Op 27 mei geven de koplopers een volledige update over de trends en beste cases in e-commerce in Nederland. Meer dan 1500 professionals in marketing, e-commerce en business komen samen voor sessies, round tables en live demo’s van 150 bevlogen merken. Kom jij ook?

E-COMMERCE XPO LIEGE 2020

Datum onbekend, Liége

De e-commerce XPO is altijd een leuk en intiem event waar je interessante collega’s ontmoet en nieuwe ideeën opdoet.