085 – 022 0009 info@vasco-fulfilment.nl

Voorraadbeheer (warehousing)

Terwijl jij je webwinkel beheert, beheren wij je voorraad en verwerken we je bestellingen. Dat is – simpel gezegd – onze dienstverlening. Zodra er een bestelling in je webwinkel binnenkomt, gaan we aan de slag met het inpakken en verzenden. 

Voormelding

Producten die je besteld hebt kun je direct vanaf de leverancier bij ons laten afleveren in dozen of op pallets. Door in onze fulfilmentsoftware een zogenaamde ‘voormelding’ in te voeren kunnen we de producten direct na levering controleren en de aantallen boeken in de voorraad.

Wij controleren bij inslag of de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde producten overeenstemmen met de voormelding. Afwijkingen of beschadigingen worden meteen gemeld per mail met behorende foto’s. Producten die niet voorzien zijn van een barcode worden door ons voorzien van een sticker met barcode. Vervolgens worden de producten op geschikte locaties opgeslagen in ons magazijn en zijn voor verkoop beschikbaar. Je kunt dit proces op afstand volgen en de voorraad inzien.

Na goederenontvangst worden de producten die als backorder stonden direct verzameld, verpakt en verstuurd. Producten die direct verzonden moeten worden na ontvangst worden ook volgens de inslagprocedure verwerkt en direct daarna verzonden.

Voorraadbeheer en opslag

VASCO-fulfilment beschikt over een ruim magazijn met diverse opslagfaciliteiten, waaronder palletstellingen en legbordstellingen. Jouw producten liggen veilig opgeslagen voordat ze verkocht worden. We beschikken over een modern beveiligingssysteem, volgens risicoklasse 3 (VRKI 2017): O2+B1+C/M3+E3+R3. Door een gestructureerde en logisch georganiseerde inrichting van ons magazijn, kunnen je producten snel en efficiënt worden verzameld.

Jouw voorraad wordt nauwkeurig en constant verwerkt in onze fulfilmentsoftware. Door het consequent volgen van inslag -en uitslagprocedures, beheren we door voorraadmutaties de aantallen van de producten. Indien gewenst kunnen we periodiek stukproeven (cyclecounting) uitvoeren, waar voor de zekerheid voorraad wordt gecontroleerd. De voorraad is real-time inzichtelijk via het webportaal.

Wist je dat:

  • Gekoelde of diepgevroren producten ook door ons opgeslagen kunnen worden?
  • We door het registreren van houdbaarheidsdata en/ of batchnummers kunnen bijhouden welke producten eerst verzonden moeten worden (voor levensmiddelen of producten met een korte lifecycle)?
  • Je met meerdere webshops dezelfde producten kan verkopen?

Ruben de JagerMeer weten?

Ruben de Jager
085 – 022 0009
Stuur een mail

Stel direct je vraag

Mogen we ook jouw producten opslaan, verpakken en verzenden?

Privacy Policy | Verwerkersovereenkomst | Algemene voorwaarden | Contact
VASCO-fulfilment | Twijnstraweg 15 | 2941 BW Lekkerkerk | +31(0)85 022 0009 | info@vasco-fulfilment.nl