085 – 022 0009 info@vasco-fulfilment.nl

Verzenden

Terwijl jij je webwinkel beheert, beheren wij je voorraad en verwerken we je bestellingen. Dat is – simpel gezegd – onze dienstverlening. Zodra er een bestelling in je webwinkel binnenkomt, gaan we aan de slag met het inpakken en verzenden. 

Bestellingen verzenden

Volg altijd en overal je zendingen via ons webportaal. Je ziet precies met welke vervoerder de bestelling is verzonden en je kan rechtstreeks doorklikken naar de track&trace pagina van de vervoerder. Hierdoor kunt u ons webportaal ook gebruiken als klantenservice tool voor het beantwoorden van logistieke vragen van je klanten.

Met de meeste vervoerders heeft VASCO-fulfilment een systeemkoppeling, zodat de aanmelding en terugkoppeling van het verzendetiket automatisch verloopt. De meeste van onze vervoerders zijn gespecialiseerd in consumentenleveringen. Met behulp van slimme software is het mogelijk om via een koppeling met je webshop de consument verschillende afleveropties te bieden, zoals afhalen bij een pick-up point, dag/tijdvaklevering of de keuze voor een bepaalde vervoerder.

VASCO-fulfilment werkt samen met meest geschikte vervoerders voor de verzenden van je orders. Bij de inventarisatie van jouw logistieke proces en verzending zoeken we altijd naar de best passende en voordeligste vervoerder in het netwerk. Door volumecontracten profiteer je direct van scherpe verzendtarieven voor brievenbuspakjes, pakketten en pallets over heel de wereld.

Bestellingen die op maandag tot en met vrijdag tot 22:00 uur binnenkomen worden door ons op diezelfde dag nog verzonden.

Ruben de JagerMeer weten?

Ruben de Jager
085 – 022 0009
Stuur een mail

Stel direct je vraag

Mogen we ook jouw producten opslaan, verpakken en verzenden?

Privacy Policy | Verwerkersovereenkomst | Algemene voorwaarden | Contact
VASCO-fulfilment | Twijnstraweg 15 | 2941 BW Lekkerkerk | +31(0)85 022 0009 | info@vasco-fulfilment.nl