085 – 022 0009 info@vasco-fulfilment.nl

Orderpicking

Terwijl jij je webwinkel beheert, beheren wij je voorraad en verwerken we je bestellingen. Dat is – simpel gezegd – onze dienstverlening. Zodra er een bestelling in je webwinkel binnenkomt, gaan we aan de slag met het inpakken en verzenden. 

Bestellingen beheren

Volg online via ons webportaal real-time de status van je bestellingen, van picking tot verzending. Je kan in het webportaal ook bestellingen wijzigen, verwijderen of een opmerking plaatsen voor onze fulfilmentmedewerkers.

Bestellingen verzamelen

Onze fulfilmentmedewerkers beschikken over draadloze scanners, waarop real-time jouw bestellingen binnenkomen en meteen kunnen beginnen met het verzamelen van de bestellingen. Tijdens het picken worden de artikelen gescand voor controle op het juiste artikel en aantal. Na het picken wordt door een andere medewerker bij de paktafel middels scanning nogmaals gecheckt of het juiste artikel én aantal naar de klant wordt opgestuurd. Door een gestructureerde en logisch georganiseerde inrichting van het magazijn, kunnen jouw producten snel en efficiënt worden verzameld. Hierbij kunnen verschillende verzamel strategieën worden gehanteerd, zoals Last In First Out (LIFO), First In First Out (FIFO) en verzamelen op serie- en/of batchnummers.

Dagelijks verwerken wij alle bestellingen die worden geplaatst tot 22:00 uur, waardoor bestellingen in Nederland en België al de volgende dag bezorgd worden.

Ruben de JagerMeer weten?

Ruben de Jager
085 – 022 0009
Stuur een mail

Stel direct je vraag

Mogen we ook jouw producten opslaan, verpakken en verzenden?

Privacy Policy | Verwerkersovereenkomst | Algemene voorwaarden | Contact
VASCO-fulfilment | Twijnstraweg 15 | 2941 BW Lekkerkerk | +31(0)85 022 0009 | info@vasco-fulfilment.nl